ARDAHAN / MERKEZ - ARDAHAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf UZANTI ile birlikte Sayın Valimiz Hayrettin ÇİÇEK'İ ve Sayın Vali Yardımcımız Şahin DEMİR'i  ziyaret ettik.

Mrt

Ardahan Bilim ve Sanat Merkezinde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Ardahan Üniversitesi'nden Dr. Pınar KIZILKAYA tarafından "NANOTEKNOLOJİ BİONANOKOMPOZİT FİLM VE KAPLAMALAR" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. oldukça verimli geçen söyleşi için hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Ardahan BİLSEM Ailelerine Psikolog Şevval KURUKAYA tarafından "Ergenlik Dönemi Davranışları ve Ergenlik Döneminde Düşen Akademik Başarı" başlıklı veli eğitimi verildi. Eğitimin sonunda ihtiyaç duygukları önemli bilgiler edindiklerini belirten veliler Şevval Hanıma teşekkürlerini iletti.

Ock

Ardahan Bilim ve Sanat Merkezinde "Sarıkamış Temalı Resim Sergisi" gerçekleşti.

Ock

2023-2024 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SINAVI BİLGİLENDİRME TOPLANTILARININ İLKİ YAPILDI.

Ara

2023-2024 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU" YAYIMLANDI

Bilim ve Sanat Merkezi Kayıtları 14-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler:

Kayıt Formu ( BİLSEM tarafından veliye verilecektir.)

Veli Mukavetnamesi( BİLSEM tarafından veliye verilecektir.)

Sınav Sonuç Belgesi

Nüfüs Cüzdanı Fotokopisi

İki Adet Vesikalık Fotoğraf

Haz

Ardahan Bilim ve Sanat Merkezinin Fikri Mülkiyet Çalışmaları Kapsamında Tasarım Tescil Başvurusu Kabul Edilmiştir

Haz

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında kurumumuzu ziyaret eden Göle-Hüseyin Gedik İlkokulu öğrencileri ile "Evrendeki Yerimiz" temalı Fen Bilimleri Atölye Çalışması gerçekleştirildi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi Genel Yetenek öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı "Yaz ve Çocuk" resim sergisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Akın KOÇ ve Halil ALICI, Şube Müdürleri Tamer AVŞAR, Atanur SARIÇAM ve Erhan DOĞAN katılım sağladı. Sergi, müzik dinletisi ile sonlandırıldı.

Ekm

Özel yetenekli çocuklar için 2015 yılında açılan Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi (Bilsem) müzik, resim, robotik kodlama ve üretim atölyesi alanlarında önemli gelişmeler kaydediyor.

Ekm

Turkcell'in Ardahan Bilim ve Sanat Merkezine Kurduğu Zeka Gücü Atölyesinde Robotik Kodlama Eğitimi Tamamlandı. 10 Öğrencimizin katıldığı bu eğitimde çocuklarımız yeni projeler yaparak kendilerini geliştirme yolunda bir adım daha ileriye gittiler. Eğitmenlerimiz Rojda BOZKURT'a ve Sevde  SİVRİ'ye teşekkür ederiz.