ARDAHAN / MERKEZ - ARDAHAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Etiket Sonuçları: Ardahan BİLSEM

Haz

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında kurumumuzu ziyaret eden Göle-Hüseyin Gedik İlkokulu öğrencileri ile "Evrendeki Yerimiz" temalı Fen Bilimleri Atölye Çalışması gerçekleştirildi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi Genel Yetenek öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı "Yaz ve Çocuk" resim sergisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Akın KOÇ ve Halil ALICI, Şube Müdürleri Tamer AVŞAR, Atanur SARIÇAM ve Erhan DOĞAN katılım sağladı. Sergi, müzik dinletisi ile sonlandırıldı.

Ekm

Özel yetenekli çocuklar için 2015 yılında açılan Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi (Bilsem) müzik, resim, robotik kodlama ve üretim atölyesi alanlarında önemli gelişmeler kaydediyor.

Kas

Kurum Müdürümüz ve Öğretmenlerimiz e-Twinnig Proje Süreci ve Örnek Uygulamalar Toplantısına Katıldı

Kas

Öğretmenimiz Ozan Canbaz Ziya Hoca ile Sosyal Bilgiler Türkiye Zümre Buluşmasına Katıldı